Netvlies verloot vrijkaartjes Spijkerbroekenpremière Film By The Sea

Netvlies is sponsor van Film By The Sea, het jaarlijkse filmfestival in Vlissingen dat dit jaar van 10 t/m 19 september 2010  plaatsvindt. We verloten 7×2 vrijkaartjes voor de Spijkerbroekenpremière onder onze volgers op Twitter.

Zaterdag 11 september vindt de spijkerbroekenpremière plaats, een feestelijke première zonder smoking of cocktailjurk, waarbij het onmiskenbare rode lopergevoel niet zal ontbreken. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels en na afloop van de film vindt een première party plaats met optreden van JP &  the Seeger Session Band.

Netvlies verloot 7×2 vrijkaartjes voor deze spijkerbroekenpremière aan onze volgers op Twitter. Heb je hier interesse in, stuur ons dan een Direct Message (via @Netvlies / http:/twitter.com/Netvlies) en je maakt automatisch kans.

Zie de website van Film By The Sea voor meer informatie over Film By The Sea en de spijkerbroekenpremière. Altijd op de hoogte gehouden worden van de grote en kleine ontwikkelingen binnen Netvlies? Volg ons dan via @Netvlies / http:/twitter.com/Netvlies.

Update 20-08
Inmiddels zijn de kaarten verloot en kun je hier niet mee aan mee doen. @Netvlies verwelkomt haar nieuwe volgers!

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix