Netvlies ontwikkelt website Sprookjesmysterie voor de Efteling

Netvlies heeft in samenwerking met Comm’pas de website voor het Sprookjesmysterie ontwikkeld. Het Sprookjesmysterie is een grote merkactiveringscampagne van de Efteling, waarbij alle kinderen in Nederland worden opgeroepen om mee te zoeken naar de 7 sprookjesvoorwerpen die de heks heeft verstopt. De 7 vinders van de sprookjesvoorwerpen mogen op zaterdag 11 juli aanwezig zijn op het grote Sprookjesbal in Theater de Efteling.

De website is een belangrijk onderdeel van een grote crossmediale campagne. Elke week worden er op de website 3 raadsels en spellen geplaatst, die meer duidelijkheid geven over de locatie van 1 van de sprookjesvoorwerpen. Netvlies is ingeschakeld om mee te denken over het concept van de website, het Functioneel Ontwerp te schrijven en de technische realisatie te verzorgen. Een bijzondere en leuke opdracht waar we de afgelopen weken met veel plezier en toewijding aan gewerkt hebben.

Bekijk de website op www.sprookjesmysterie.nl.

 

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix