Netvlies ontwikkelt website Bever Zwerfsport

Bever Zwerfsport is al 30 jaar dé specialist op het gebied van
outdoorproducten. Het bedrijf heeft 27 vestigingen door heel Nederland en in België. Vorig jaar selecteerde het bedrijf Netvlies om haar nieuwe website te ontwikkelen. De website is sinds kort te bezoeken op www.bever.nl.
Netvlies heeft zowel de vormgeving als technische realisatie van de nieuwe site voor haar rekening genomen. Onze creatieve afdeling mocht zich helemaal uitleven en we zijn dan ook erg trots op het resultaat.

Ook technisch hebben we voor een aantal leuke uitdaging gestaan. Niet alleen is de website (uiteraard) geheel te beheren middels ons Content Management Systeem, ook ontwikkelden we een zoomtool en een bladertool voor het bekijken van de gehele catalogus. Tevens is het mogelijk je Bever Card gegevens online te beheren. Deze gegevens worden ook gebruikt om een gepersonaliseerde nieuwsbrief te sturen op basis van de interesses die de klant heeft ingevuld.

Momenteel wordt nog hard gewerkt aan een koppeling met de
productendatabase, waardoor het actuele aanbod van meer dan 20.000 artikelen ook online te bekijken is. Ook gaat Bever Zwerfsport werken met de mailmarketing oplossing van Netvlies. Deze onderdelen worden de komende maanden opgeleverd.

Bekijk de nieuwe website van Bever Zwerfsport op www.bever.nl.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix