Netvlies ontwikkelt uniek veilingconcept voor Wegener dagbladen

De regionale dagbladen BN/DeStem en PZC organiseren van 14  t/m 21 februari een internetveiling onder de noemer Veilingkranten.nl. Op deze veilingsite worden nieuwe producten van lokale en regionale ondernemers geveild. Deelnemers kunnen rekenen op een groot voordeel, aangezien de producten ver onder de winkelwaarde worden aangeboden. De twee dagbladen hebben Netvlies inschakeld om te helpen bij het opzetten van dit in Nederland unieke concept.

De veilingvoorraad staat in de veilingcatalogus die 11 februari als bijlage bij BN/DeStem en PZC verschijnt. Geïnteresseerden kunnen surfen naar www.veilingkranten.nl, waarop alle producten gepresenteerd worden en bezoekers zich kunnen registreren om een bod uit te brengen.

BN/DeStem en PZC zijn met Veilingkranten.nl de eerste Nederlandse dagbladen met een veilingsite. In o.a. Amerika, Engeland, Duitsland en Oostenrijk waren door dagbladen georganiseerde veilingen al een groot succes.

Netvlies was verantwoordelijk voor de vormgeving en technische realisatie van de site en het veilingsysteem. Ook hebben we de afgelopen maanden samen met BN/DeStem en PZC actief meegedacht over het concept om samen met hen een zo goed mogelijke site neer te zetten. Bij succes wordt dit concept vaker georganiseerd, waarbij ook andere titels van Wegener dagbladen gaan deelnemen.

Bekijk de site op www.veilingkranten.nl.

Berichtgeving in de media over Veilingkranten.nl:

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix