Netvlies ontwikkelt online community PlayboyZone

Naast het bezoeken van Playboy.nl of het lid worden van de Playboy Cyberclub (beiden door Netvlies ontwikkeld) biedt Playboy vanaf nu een volledig interactief portaal aan: PlayboyZone.nl. Ook deze nieuwe website van Playboy is door Netvlies ontworpen en ontwikkeld.

Alle foto’s en video’s (eigen filmpjes of bijvoorbeeld van YouTube) op deze site worden door gebruikers toegevoegd, beoordeeld en van commentaar voorzien. ‘User Generated Content’ zoals dat heet, wat goed past binnen het steeds belangrijker wordende sociale web, waarbij gebruikers met elkaar in contact komen en invloed uitoefenen op de inhoud van websites.

De portal biedt voor ieder wat wils. Niet enkel vrouwelijk naakt, maar ook diverse categorieën als gadgets, cars, gaming en entertainment. Bezoekers kunnen de inhoud eenvoudig sorteren op meest populaire of nieuwste posts of gebruik maken van de zoekfunctie.

Bezoek de Playboy community op www.PlayboyZone.nl.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix