Netvlies ontwikkelt natuurportaal voor Omroep Gelderland

Dinsdag 30 oktober is de natuurportaal BuitenGewoon gelanceerd, die Netvlies in opdracht van Omroep Gelderland ontwikkeld heeft. Op de website is alles te vinden over het buitenleven in de provincie Gelderland. 
 
De website biedt veel informatie over natuurgebieden, leuke buitenactiviteiten en natuurnieuws. ook zijn diverse tv-uitzendingen van het programma BuitenGewoon te bekijken. De site bevat daarnaast diverse interactieve onderdelen. Het is mogelijk de website te voorzien van zowel eigen foto- en videomateriaal, als wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan de bezoeker reageren en waarderen. Een leuk onderdeel binnen deze website is de kaart van Gelderland, waarmee eenvoudig wandel- of fietsroutes kunnen worden gevonden door bezoekers van de website.
 
BuitenGewoon is een prachtig natuurportaal waar natuurliefhebbers, wandelaars of ouders met kinderen gebruik van kunnen maken. We zijn erg trots op het resultaat.

Bezoek de website op http://buitengewoon.omroepgelderland.nl/

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix