Netvlies ontwikkelt extranet voor Bibliotheek Het Markiezaat

Bibliotheek Het Markiezaat is de overkoepelende naam voor de bibliotheken van de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen. De bibliotheek is al jaren klant van Netvlies en we ontwikkelden de afgelopen jaren onder meer haar website en een digitaal jaarverslag. Onlangs schakelde de bibliotheek Netvlies in om haar extranet te ontwikkelen.

Via het extranet kunnen medewerkers van de diverse vestigingen eenvoudig informatie uitwisselen en raadplegen. Het extranet bevat onder meer diverse standaarddocumenten, actuele informatie, smoelenboek, een discussieforum en een periodieke column van de directie.

Daarnaast zijn enkele koppelingen gemaakt met de website van de bibliotheek, zodat bijvoorbeeld nieuwsberichten in één handeling op zowel de website als het extranet kunnen worden geplaatst middels het Content Management Systeem.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix