Netvlies ontwikkelt actiewebsite voor Pritt

In samenwerking met reclamebureau G2 heeft Netvlies voor Pritt de actiewebsite ‘Sparen tot je groen ziet’ ontwikkeld. De actiewebsite is een onderdeel van een loyaliteitsprogramma van Pritt met als doelgroep middel tot grote afnemers van Pritt producten.

De website is een onderdeel van een crossmediale campagne in Nederland en België. Op de website kunnen bezoekers door middel van het achterlaten van gegevens één of meerdere spaarkaarten downloaden. Bij de aanschaf van Pritt producten in de groothandel worden punten meegegeven waarmee gespaard kan worden voor een fles Freixenet, een verzorgde picknick of 2 entreebewijzen voor het leukste themapark van de Benelux – de Efteling – inclusief een verzorgde picknick in het park. Netvlies is in dit traject verantwoordelijk voor de technische realisatie van de site en de realisatie van banners.

Een leuk weetje: De slogan voor de actie ‘Sparen tot je groen ziet’ is gebaseerd op de bestanddelen van de Pritt stick. Het is namelijk de enige lijm die gemaakt wordt op basis van herbruikbare ‘groene’ grondstoffen.

Bekijk de website op www.pritt.nl/picknick.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix