Netvlies ontwikkelt actiesite voor Schoevers

Schoevers is dé specialist in secretaresse opleidingen en werving en selectie van secretaresses en managementondersteunende professionals. Het bedrijf gaf Netvlies de opdracht een actiesite te ontwikkelen met als belangrijkste doelstellingen de bekendheid van de HBO opleidingen te vergroten bij de doelgroep en het uitbouwen van het adressenbestand van Schoevers.

Onder de naam Can you handle this? ontwikkelde Netvlies een actiesite met een drietal ludieke tests. Zo moet de speler op het laatste moment een nieuwe band boeken voor een groots evenement of als Personal Assistant van Donatella Versace een aantal kledingstukken aanschaffen. Na het spelen van de tests ziet de speler of hij/zij een natuurtalent is voor een functie als Eventmanager, Personal Assistant of Officemanager. De speler kan door de tests te spelen diverse prijzen bemachtigen, zoals een stylingadvies, kledingbonnen van H&M en een tas van Bulaggi.

Netvlies was bij dit project verantwoordelijk voor het concept, vormgeving, de stop motion animatie en bouw van de actiesite. Benieuwd naar uw score? 

Doe de test op www.canyouhandlethis.nl.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix