Netvlies ontwerpt nieuwe website Omroep Gelderland

Enige tijd terug heeft Omroep Gelderland Netvlies geselecteerd voor de vormgeving van haar nieuwe website. Dit contact kwam tot stand dankzij de ervaringen die de omroep opdeed tijdens een project dat we in samenwerking met hen en onder meer de Provincie Gelderland uit mochten voeren. De nieuwe website van Omroep Gelderland is onlangs gelanceerd.

Netvlies verzorgde de vormgeving van de site en dacht mee over de structuur en indeling. De site is gebouwd door de internetafdeling van Omroep Gelderland, in samenwerking met Netvlies. Het resultaat staat op www.omroepgelderland.nl.

De samenwerking met Omroep Gelderland en haar internetafdeling voorliep naar ieders tevredenheid. Om deze reden zijn we inmiddels ook gevraagd de vormgeving en ontwikkeling van een themawebsite voor de omroep op te zetten, waarover we binnenkort meer bekend zullen maken.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix