Netvlies geselecteerd voor www.hogeveluwe.nl

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is één van de oudste en grootste nationale parken in Nederland. Je vindt er maar liefst 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Samen met het Kröller-Müller Museum en de beeldentuin vormt het Park een unieke combinatie van natuur, kunst en architectuur.

Onlangs heeft Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe Netvlies de opdracht gegeven haar corporate website te vernieuwen. De volledig nieuwe website zal een van de belangrijkste communicatiemiddelen worden voor De Hoge Veluwe. Naast het voorzien van informatiebehoefte van de bezoeker zal deze ook visueel meegetrokken worden in het gevoel dat het Park uitdraagt. Ook kunnen bezoekers via de nieuwe website op een eenvoudige manier toegangskaarten kopen voor het park of het Kröller-Müller Museum, evenementen boeken, dagjes plannen en nog veel meer.

De nieuwe website wordt gefaseerd opgeleverd. Zodra de eerste versie gelanceerd is, melden we dit uiteraard op onze site (en via Twitter).

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix