Netvlies en Smidswater ingeschakeld voor nieuwe website NMi

Nederlands Meetinstituut (NMi), een dochteronderneming van TNO, is een bedrijf dat zich bezighoudt met meten, kalibreren, testen en certificeren. Daarnaast verzorgt zij trainingen en biedt zij consultancydiensten aan. Het bedrijf is sinds 2003 klant van Netvlies en de afgelopen jaren hebben we intensief met NMi samengewerkt aan verscheidene internetprojecten. Meestal in samenwerking met de creatieve communicatiespecialisten van Smidswater. Vandaag is de geheel vernieuwde website van NMi gelanceerd.

 

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we duidelijk onderscheid gemaakt tussen de corporate informatie en de verschillende diensten en afdelingen van NMi. Voor kansspelen werd zelfs een eigen subsite ontwikkeld. Het uitgebreide Content Management Systeem (CMS) dat we ontwikkelden voor de vorige website van NMi, is grotendeels onveranderd gebleven, zodat hiervoor geen grote investering gedaan hoefde te worden. We hebben het CMS uiteraard wel aangepast aan de nieuwe vormgeving van de website en enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd. De vormgeving van de nieuwe website was ook dit keer weer in handen van Smidswater.

Bezoek de nieuwe website van NMi op www.nmi.nl en de aparte website voor kansspelen op www.nmigaming.eu.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix