Museum de Beyerd schakelt wederom Netvlies in voor CKV festival

Op 18 september, 9 oktober en 30 oktober wordt in Breda het jaarlijkse CKV festival voor middelbare scholieren georganiseerd. Op die dagen krijgen in totaal 18 groepen leerlingen van diverse middelbare scholen op verschillende locaties in Breda de gelegenheid om voor het vak CKV (Culturele en Kunstzinnige Vorming) presentaties en workshops bij te wonen.

Museum de Beyerd heeft Netvlies gevraagd op deze dagen een presentatie te geven over grafische vormgeving bij een internetbureau en het proces van de totstandkoming van een online huisstijl.

De insteek hierbij is geen saaie opsomming van feiten te geven, maar leerlingen op een leuke manier enthousiast maken voor het vak en de veelzijdigheid ervan. Voor Netvlies een leuke uitdaging en een manier om kennis over te brengen en kennis te maken met aankomend ontwerptalent in Breda.

De Beyerd wordt het nationaal museum voor grafische vormgeving in Breda. In 2008 opent de nieuwe Beyerd haar deuren voor het publiek. Vorig jaar heeft Netvlies ook een bijdrage geleverd aan het CKV festival en was Netvlies op uitnodiging van het museum te zien in het programma TeleBeyerd op TV&Co.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix