KesselsKramer en Netvlies ontwikkelen website Graphic Design Museum

Na meer dan drie jaar gesloten te zijn werd het Graphic Design Museum, Beyerd Breda woensdag 11 juni officieel heropend door Koningin Beatrix. Het ingrijpend verbouwde pand aan de Boschstraat is meer dan alleen een museum, het is ook een ontmoetingsplek én kenniscentrum. Bij een dergelijke metamorfose hoort uiteraard een nieuwe huisstijl. Hiervoor schakelde het Graphic Design Museum het befaamde reclamebureau KesselsKramer in, dat in samenwerking met Netvlies de nieuwe website ontworpen heeft.

De nieuwe website biedt de exposerende ontwerpers – net als het museum – de mogelijkheid hun eigen ruimte volledig naar eigen smaak in te richten. Netvlies heeft voor dit gedeelte de balans gevonden tussen vrijheid en creativiteit voor de ontwerpers en gebruiksgemak en overzichtelijkheid voor de bezoekers. Naast KesselsKramer werd ook samengewerkt met de vooraanstaande ontwerpers van de Designpolitie, Colin en Team TCHM.

Netvlies draagt het Nationaal Museum voor Grafische Vormgeving een warm hart toe en sponsorde een deel van de ontwikkelingskosten van de website. Om het museum te feliciteren ontwierpen we een affiche, dat is aangeboden aan het museum en tevens de komende weken op de vrije plakplaatsen van Breda te bewonderen is. Ook is het affiche op groot formaat opgehangen aan ons markante pand aan de Nieuwe Haven in Breda.

Bekijk de website op www.graphicdesignmuseum.nl

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix