Jury Gouden @penstaart lovend over TroepinBreda.nl

In december werd bekend dat de door Netvlies gemaakte site TroepinBreda.nl één van de negen genomineerde sites was voor de Gouden Apenstaart, de prijs voor de beste kinderwebsite van Nederland. 

De prijs is eind januari uitgereikt aan de website KRO Kindertijd. Over TroepinBreda.nl, die de prijs dus helaas niet binnensleepte, was de jury wel erg enthousiast:
“Troep in Breda is een opmerkelijk goed geslaagd project van de gemeente Breda. Er wordt op een goede manier rekening gehouden met verschillende doelgroepen, duidelijk aangegeven op de beginpagina. Informatie is goed te vinden, er is een goed zichtbare button voor contactinformatie. De vormgeving, het muziekje, de spelletjes, het heeft iets ouderwets knulligs, maar wel op een leuke manier. Voor kinderen, die wellicht niet uit zichzelf geïnformeerd willen worden over de vuilverwerking in een stad, biedt de website een aantrekkelijke combinatie van spelen, kijken en geïnformeerd worden.”

Netvlies ontwierp en ontwikkelde de website vorig jaar in opdracht van de Gemeente Breda, dienst Afvalservice.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix