Joris Dee winnaar BN DeStem Cultuurprijs!

Afgelopen vrijdag heeft het muzikale duo Joris Dee de BN/DeStem Cultuurprijs 2014 gewonnen. Joris Dee stond samen met 5 andere deelnemers in de finale, die afgelopen vrijdag plaatsvond in het Chassé Theater. 

De tweejaarlijkse BN/DeStem Cultuurprijs heeft als doel het culturele klimaat in Zuidwest-Nederland te verbeteren. Dit jaar werd gezocht naar de beste singer-songwriters. In eerdere edities werden prijzen uitgereikt aan talenten op het gebied van literatuur, fotografie, poëzie en cabaret.

De prijs wordt georganiseerd door de Stichting Johan Diepstraten, waar Netvlies sinds 2006 sponsor van is. In onze filosofie is de bereidheid te sponsoren onlosmakelijk verbonden met onze opvatting van zakendoen. Met het sponsoren van uiteenlopende projecten en instellingen geeft Netvlies uiting aan deze betrokkenheid bij maatschappelijke, culturele en sportieve initiatieven.

Bekijk video’s van de 18 deelnemers aan de BN DeStem Cultuurprijs op www.bndestem.nl/extra/dossiers/cultuurprijs

Foto: Johan Wouters 

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix