Interview Jochem Vlemmix in magazine De Nieuwe Mark

Netvlies is gevestigd aan de Prinsenkade in Breda, waar momenteel hard gewerkt wordt aan het opengooien van de gedempte haven. De gemeente Breda geeft een magazine uit om alle betrokkenen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom De Nieuwe Mark. In de meest recente nummer een interview met Jochem Vlemmix (mede-oprichter van Netvlies):

“De gedempte haven opengooien, heeft alleen maar voordelen”

Jochem Vlemmix van Netvlies is vier jaar gelden met z’n internetbedrijf van een industrieterrein verhuist naar de Prinsenkade. Hij hoopt nog lang op deze historische plek te mogen blijven zitten. “Zeker nu de omgeving alleen maar mooier wordt.”

Netvlies is de laatste jaren hard gegroeid. In 2002 waren de computermannen -die vloeiend digitaal spreken- met vier man, inmiddels met zo’n twintig. “We vragen ons vaak af of we hier niet uit ons jasje groeien, maar gelukkig kunnen we steeds een extra ruimte bijhuren waardoor we nu de hele eerste verdieping tot onze beschikking hebben. Zeker na de ophanden zijnde verbouwing kunnen we weer even vooruit. Prachtig om op zo’n unieke plek in de binnenstad te zitten. Dat houden we graag zo.”

Lees hier het hele interview

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix