Havenbedrijf Rotterdam heeft primeur met online jaarverslag

Sinds vandaag is het online jaarverslag van het Havenbedrijf Rotterdam online! Het Havenbedrijf heeft hiermee, voor zover bekend, de primeur van een volledig geïntegreerde accountantsverklaring bij een volledig geïntegreerd jaarverslag en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO-)verslag. Voor meer informatie lees het persbericht van het Havenbedrijf Rotterdam.

Netvlies heeft in samenwerking met Smidswater en het Havenbedrijf hard gewerkt aan de bouw van het online jaarverslag. De eerste reacties zijn positief. Het verslag is zo ingedeeld dat bezoekers snel hun weg vinden en bevat naast accurate en extern geverifieerde inhoudelijke informatie ook mooi beeldmateriaal. Een handige functie is ‘mijn verslag’,  waarmee je zelf je eigen verslag samen kunt stellen en genereren (om deze vervolgens als mooi opgemaakte PDF te downloaden).

Het maken van online jaarverslagen is niet nieuw voor Netvlies. Eerder ontwikkelden we al tweemaal een online jaarverslag voor KPN (ook in samenwerking met Smidswater).

Bekijk het jaarverslag op http://jaarverslag2009.portofrotterdam.com.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix