Graphic Design Museum lanceert nieuwe website

Het Graphic Design Museum heeft een nieuwe website. www.graphicdesignmuseum.nl is vernieuwd en verbeterd.

De website van het Graphic Design Museum heeft een totale makeover ondergaan. Op www.graphicdesignmuseum.nl is nu in één oogopslag te zien wat er te doen en te zien is in het museum. De weblog, waar conservatoren en designers bloggen over grafisch ontwerp, heeft een prominente plaats op de homepage gekregen. 

Verantwoordelijk voor de restyling zijn Lotte Meijer en Mickey Mayo, die eerder dit jaar een Webby Award wonnen voor de website Smarthistory.org. Deze prijzen worden jaarlijks door The International Academy of Digital Arts and Sciences uitgereikt aan de beste websites ter wereld, en worden daarom wel de Oscars van het internet genoemd.

Netvlies, dat ook de vorige site van het museum ontwikkelde, was verantwoordelijk voor het Content Management Systeem waarmee de gehele website en de nieuwsbrief beheerd worden.

Bekijk de website op www.graphicdesignmuseum.nl.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix