Bibliotheek Lek & IJssel kiest voor Netvlies

Bibliotheek Lek & IJssel is ontstaan uit een fusie van de bibliotheken van Houten, IJsselstein, Vianen, Lopik en Benschop. De organisatie heeft Netvlies gevraagd haar nieuwe website te ontwerpen en technisch te ontwikkelen.

 

De nieuwe website gaat naast algemene informatie over de bibliotheek, haar diensten en producten ook een aantal interactieve onderdelen bevatten. Uiteraard wordt het mogelijk door de catalogus te zoeken. De gehele website zal eenvoudig te beheren zijn middels het Content Management Systeem van Netvlies.

Netvlies heeft inmiddels een goede naam in bibliothekenland. We ontwikkelden de afgelopen jaren al de websites van de Bibliotheek Arnhem, Bibliotheek Breda en Bibliotheek Het Markiezaat (regio Bergen op Zoom). In januari werd bekend dat ook Bibliotheek de Kempen ons geselecteerd heeft voor de ontwikkeling van haar nieuwe website.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix