Video: Wat is een Design Sprint en hoe werkt het?

Bij Netvlies helpen we organisaties om complexe vraagstukken op te lossen en nieuwe concepten te ontwikkelen voor digitale innovatie. Dit pakken we aan volgens de Google Ventures Design Sprint methode. In 1 week gaan we van complex vraagstuk naar een geteste oplossing. Het is een optimale mix van design, prototyping en ideeën testen met echte gebruikers.

Met een design sprint creëren we snelheid, focus en efficiëntie bij het oplossen van een digitaal vraagstuk. Deze aanpak zorgt voor een helder proces en vergroot de samenwerking en betrokkenheid van het team. We krijgen vaak vragen over hoe een Design Sprint precies werkt. Daarom leggen we in onderstaande video uit hoe een Design Sprint werkt, wat de voordelen zijn en wat het oplevert.

Medewerker foto
Sprint Master & Strateeg Mark Thijssen

Ik help organisaties om complexe digitale vraagstukken snel en effectief op te lossen en nieuwe concepten op levensvatbaarheid te toetsen. Door optimaal gebruik te maken van de gezamenlijke expertise en creativiteit komen we razendsnel tot concrete oplossingen die we het liefst direct testen onder de doelgroep.

Over Mark Thijssen