Frame Publishers

De ideale combinatie van conversie optimalisatie, maatwerkkoppelingen en een uitdagend ontwerp.

  • Concept, design en realisatie
  • Content platform voor creatieve doelgroep
  • Webshop voor abonnementen en designproducten
  • Koppeling met backoffice

 

Internationaal krijgen we veel positieve reacties over de look & feel

Robert Thiemann – Director

 

Over Frame Publishersframe_publishers_tijdschriften

Frame Publishers is uitgever van drie high-end tijdschriften, gericht op de creatieve professional en creatief geïnteresseerde. De bladen Frame, Elephant en Mark hebben een internationaal lezerspubliek. De magazines verschijnen wereldwijd in 77 landen waarbij ze in sommige landen uitsluitend digitaal worden gelezen. De online aanwezigheid is voor deze bladen zeer belangrijk.

Netvlies realiseerde voor Frame Publishers onder meer:

  • Internationaal design blog met webshop
  • Efficiënte koppeling met CRM-systeem

 

Online platform met webshop

frame_publishers_platformVoor Frame Publishers hebben we – ter vervanging van de drie afzonderlijke websites voor de magazines Frame, Mark en Elephant – een breed online platform ontwikkeld. Hierop kan de uitgever de magazines aantrekkelijk presenteren en krijgen ook het blog, de agenda en het boekenaanbod voldoende exposure.

Daarnaast is het platform voorzien van een overzichtelijke webshop waar bezoekers snel en eenvoudig losse magazines, boeken en speciale aanbiedingen kunnen bestellen en abonnementen kunnen afsluiten. De webshop is volledig in het platform geïntegreerd. Hierdoor kunnen bezoekers bestellingen plaatsen vanaf de afzonderlijke pagina’s, maar ook vanuit de webshop zelf.

 

Internationaal gewaardeerd webdesignframe_publishers_webdesign

Met het oog op de aard van de magazines en de samenstelling van de doelgroep lag het voor de hand om het platform een opvallend en stijlvol design te geven. We hebben dit gerealiseerd door toepassing van grote beeldkaders, een speelse opbouw van tekstvlakken en een rustige basiskleur.

Door subtiele kleurvariaties heeft elk magazine zijn eigen identiteit gekregen binnen de uniforme uitstraling van het platform. Internationaal krijgen we veel positieve reacties over de look & feel, aldus Robert Thieman, hoofdredacteur van Frame magazine.

 

Maatwerkkoppeling

Door het ontwikkelen van een koppeling op maat tussen de webshop en het CRM-systeem hoeven producten, abonnementen en klantgegevens voortaan nog maar op één centrale plaats te worden bijgehouden.