Grootste nieuwjaarskaart van Nederland

Vanaf 1 januari 2014 verscheen op een mega billboard langs de A4 de grootste nieuwjaarskaart van Nederland. Via SMS kun je je zakelijke of persoonlijke gelukswens sturen welke wordt getoond op het billboard.

Het is een initiatief van CM en voor hen realiseerden wij een website waarmee mensen, naast de mogelijkheid via SMS, die nieuwjaarswensen kunnen insturen: www.grootstenieuwjaarskaart.nl. Iedereen kon zijn of haar gelukswens insturen en vanaf 1 januari 2014 werden deze getoond op het billboard langs de A4 bij Schiphol.

Design en technische realisatie

Omdat mensen zelf waarschijnlijk niet in de gelegenheid waren om heel de dag bij het billboard te wachten totdat hun ingestuurde wens voorbij komt, was er een webcam geplaatst die op het billboard is gericht. Hiermee kon je de wensen volgen via een livestream. De inzenders van een wens kregen ook een bericht wanneer hun wens op het billboard was verschenen met daarbij een link naar de afbeelding met de betreffende wens daarop. Netvlies realiseerde de website grootstenieuwjaarskaart.nl door het online design te verzorgen en de technische realisatie voor haar rekening te nemen.

billboard A4 schiphol nieuwjaarskaart

 

billboard A4 schiphol nieuwjaarskaart gelukswens

 

Over CM

CM is marktleider op het gebied van SMS en verbindt bedrijven en consumenten, overheden en burgers, service providers met afnemers, enzovoort. Dat doen ze door middel van SMS op momenten dat het er toe doet. Bijvoorbeeld in een noodgeval, zoals de vermissing van een kind. Wanneer je veilig wilt internetbankieren. Of wanneer je wilt stemmen op een interactief tv-programma. CM levert wereldwijd iedere dag ruim 2,5 miljoen SMS- en pushberichten af.