Onze beste cases

De wereld verandert razendsnel

Trends en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Steeds meer bedrijven zien het speelveld veranderen en realiseren zich dat ze hierop moeten inspelen. Ze willen meer en intensiever contact met de eindgebruiker, zijn op zoek naar manieren om meerwaarde toe te voegen en willen interne processen efficiënter inrichten.

Netvlies heeft als online business partner al ruim 22 jaar ervaring in de realisatie van complexe online projecten. We helpen met het oplossen van business vraagstukken én de realisatie en implementatie van digitale oplossingen. Hierbij staan de bedrijfsdoelen en doelgroepen altijd centraal. Zo behalen onze klanten gericht resultaat met de online diensten en middelen die we in co-creatie met ze bedenken en realiseren, zoals websites, e-commerce platformen en webapplicaties. Vervolgens zorgt ons online marketing team dat de juiste bezoekers worden aangetrokken en converteren.

Met deze aanpak krijgen we de kans om jarenlange partnerships aan te gaan. In deze jaarlijkse uitgave staan we graag even stil bij onze beste cases, ervaringen en verhalen en delen we deze – met gepaste trots – met jou. Een greep uit de artikelen:

  • Hoe win je de war for talent?
  • Kamer van Koophandel omarmt Design Sprint
  • NautaDutilh adviseert clienten op basis van data
  • Hoe het is om te werken zonder managers (collega’s aan het woord)

Bedankt!

We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
chat met ons!
Arrow