Leer netvlies kennen

Leer Netvlies kennen

Wat maakt Netvlies zo speciaal? Leer ons kennen aan de hand van onze visie op samenwerken, ons team en onze klanten

Wat maakt Netvlies zo speciaal?

  • Als klant krijg je een werkplek bij ons op kantoor
  • Onze specialisten schrijven zichzelf in op jouw project
  • Communicatie is alles
  • Wij houden van Scrum
  • Samen sta je sterker, daar geloven we heilig in

Klanten krijgen een werkplek bij ons op kantoor

Je wilt niet bij oplevering concluderen dat we ergens een verkeerde afslag hebben genomen. Of dat het eindproduct nét niet is wat je wilde. Bij veel bureaus lopen internetprojecten daardoor uit, of worden veel duurder dan begroot.

Daarom krijg je een werkplek bij ons op kantoor, zodat het eindproduct precies is wat je bedoelde. Veel andere internetbureaus zie je alleen in meetings of bij de oplevering, niet tijdens de uitvoering.

Je eigen werkplek bij Netvlies heeft enorme voordelen. Onze werkwijze zorgt voor een beter resultaat en meer invloed op het eindproduct.

Mijn eigen werkplek bij Netvlies zorgde voor een intensieve samenwerking. Door de korte lijnen staan alle neuzen dezelfde kant op en konden we met kwaliteit samen bouwen aan een goede website.

Geesje Prins
Adjunct directeur, Chassé Theater

Werken met passie, daarom schrijven onze specialisten zichzelf in op jouw project

We plannen geen medewerkers in op je project. Ze schrijven zichzelf in! Ze kiezen dus het project uit dat ze het leukste vinden. Onze online specialisten zijn daardoor supergemotiveerd. Dat is voelbaar in je projectteam.

Met onze innovatieve manier van samenwerken met klanten hebben we al 2 awards gewonnen: Slimste Bedrijf van Nederland en Brabants Beste.

Wat me meteen opviel toen ik bij Netvlies kwam werken is dat er altijd wel een aantal klanten bij ons op kantoor meewerken aan hun project. Als je deel uitmaakt van een projectteam spar je vaak met de klant en je collega’s. Deze intensieve manier van samenwerken zorgt voor grote betrokkenheid, je snapt beter waarvoor je het doet en het werkt voor mij veel motiverender.

Michel Hoogenboom
Front-End Developer, Netvlies

Onze online specialisten zijn geen mensen die op slot schieten als ze feedback krijgen op hun werk. Of alleen vakinhoudelijk goed zijn, maar jouw business niet snappen. Daar kunnen wij zelf ook niet mee werken :-)

We selecteren dus aan de poort: alleen communicatieve vormgevers, developers en marketeers komen er bij ons in. Onze klanten vinden dat een verademing.

We hebben voor Netvlies gekozen op basis van kwaliteit én de persoonlijke klik. Ze verdiepen zich in je merk, je doelen en je doelgroepen. Die strategische aanpak was enorm waardevol: het hielp ons de goede richting te bepalen én het heeft ons een berg nieuwe ideeën voor de toekomst opgeleverd. Bovendien voelt het alsof je samenwerkt met collega’s in plaats van een leverancier.

Kim Bange
Online Marketing Manager, Fit For Free


Bij Netvlies houden we van Scrum

Toen we bij Netvlies in 2010 begonnen met Scrum, hadden we veel goede dingen gehoord over deze projectmethodiek. Je zou er projecten veel slimmer en sneller mee afronden en Apple en Facebook zouden erbij zweren. Alleen, hoe begin je? Het is een hele andere manier van werken waar we nog geen ervaring mee hadden. Het eerste Scrum project liep daardoor helemaal niet naar wens.

Maar, we hebben doorgezet. En nu we er veel ervaring mee hebben -we hebben al meer dan 12.500 projecturen gescrumd- willen we niet anders meer. Projecten zijn sneller af, binnen budget en het resultaat is beter. Onze klanten, die we vooraf altijd uitgebreid toelichting geven, zijn daarom ook erg enthousiast over deze manier van werken. En onze projectteams willen niet meer anders, want met Scrum kunnen ze veel beter vanuit hun expertise kunnen meedenken over het project.

Vooraf was ik wat huiverig of we alles binnen de scope van Snelverdiend.nl zouden kunnen realiseren, maar ik heb ervaren dat – door gebruik van de SCRUM-methodiek alles ontwikkeld is. Juist tijdens het scrummen deden we soms nieuwe inzichten op, waarmee we direct konden bijsturen – de output werd daarmee alleen maar beter.

Fred Wittelings
Manager Business Development, Timing uitzendteam

Bij Netvlies geloven we in partnerships. We combineren onze kennis van online graag met jouw kennis van de organisatie. En zien een nieuw project het liefste als het begin van een lange termijn samenwerking. Je werkt bij ons meestal jarenlang met hetzelfde projectteam samen en leert elkaar goed kennen.

We organiseren ook regelmatig kennissessies, ontbijtsessies en webinars waarmee we je op de hoogte houden van de nieuwste mogelijkheden. Met veel van onze klanten werken we daarom al jarenlang samen.

Download onze beste cases