Vorige case:
Eukanuba
Volgende case:
Gemeente Breda

Frame


“Internationaal krijgen we veel positieve reacties over de look & feel”

Robert Thiemann - Director

Over Frame Publishers

Frame Publishers is uitgever van drie high-end tijdschriften, gericht op de creatieve professional en creatief geïnteresseerde. De bladen Frame, Elephant en Mark hebben een internationaal lezerspubliek. De magazines verschijnen wereldwijd in 77 landen waarbij ze in sommige landen uitsluitend digitaal worden gelezen. De online aanwezigheid is voor deze bladen zeer belangrijk.

Netvlies realiseerde voor Frame Publishers onder meer:
Internationaal design blog met webshop
Efficiënte koppeling met CRM-systeem

Voorbeelden van de magazines van Frame

Uitsnede van de Frame webshop

Online platform met webshop

Voor Frame Publishers hebben we – ter vervanging van de drie afzonderlijke websites voor de magazines Frame, Mark en Elephant – een breed online platform ontwikkeld. Hierop kan de uitgever de magazines aantrekkelijk presenteren en krijgen ook het blog, de agenda en het boekenaanbod voldoende exposure.

Daarnaast is het platform voorzien van een overzichtelijke webshop waar bezoekers snel en eenvoudig losse magazines, boeken en speciale aanbiedingen kunnen bestellen en abonnementen kunnen afsluiten. De webshop is volledig in het platform geïntegreerd. Hierdoor kunnen bezoekers bestellingen plaatsen vanaf de afzonderlijke pagina’s, maar ook vanuit de webshop zelf.

Bekijk project


Bij de ontwikkeling van het platform lag de focus ook op het versterken van de online aanwezigheid van de magazines. De resultaten spreken voor zich…

Aantal unieke
bezoekers:
60% stijging
Bouncepercentage:
9% daling
Non-branded
zoekverkeer:
36% stijging

Internationaal gewaardeerd webdesign

Met het oog op de aard van de magazines en de samenstelling van de doelgroep lag het voor de hand om het platform een opvallend en stijlvol design te geven. We hebben dit gerealiseerd door toepassing van grote beeldkaders, een speelse opbouw van tekstvlakken en een rustige basiskleur.

Door subtiele kleurvariaties heeft elk magazine zijn eigen identiteit gekregen binnen de uniforme uitstraling van het platform. ‘Internationaal krijgen we veel positieve reacties over de look & feel’, aldus Robert Thieman, hoofdredacteur van Frame magazine.

Bekijk project

Uitsnede van de Magazine pagina op de Frame website
Elk magazine
zijn eigen kleur

Uitsnede van de Frame website

Maatwerkkoppeling

Door het ontwikkelen van een koppeling op maat tussen de webshop en het CRM-systeem hoeven producten, abonnementen en klantgegevens voortaan nog maar op één centrale plaats te worden bijgehouden.

Bekijk project

Onze orderhandling verloopt
nu een stuk efficiënter!