Volgende case:
Reinier van Arkel Groep

Dordrecht Marketing


De Vraag
Dordrecht Marketing is het marketingbureau van deze stad. Jaarlijks initiëren zij evenementen voor de inwoners, de ondernemers en om de stad te positioneren voor toeristen. Zij hadden nog geen online omgeving waar zij hun dienstverlening kwijt konden. Vraag aan Netvlies was om een website neer te zetten waarmee direct duidelijk is wat Dordrecht Marketing doet. De belangrijkste doelgroep is B2B zoals ondernemers en evenementenbureaus, maar de site biedt ook informatie voor inwoners van de stad.


Omschrijving

Het ontbrak Dordrecht Marketing nog aan een website voor de eigen communicatie. Een plek waar zij hun activiteiten, de dienstverlening, persberichten, hun focusgebieden en de contactgegevens kwijt konden. Netvlies ontwikkelde een overzichtelijke en functionele website. Hiermee heeft Dordrecht Marketing een duidelijk online profiel gekregen en is alle informatie goed toegankelijk. Netvlies is de vaste internetpartner voor Dordrecht Marketing en ontwikkelde al verschillende online podia. Onder meer: Sinterklaasactie, cultuur Dordrecht en Portalsite voor de stad Dordrecht.

Danny den Braber van Dordrecht Marketing: “Voor ons was het belangrijk dat de verschillende facetten van onze activiteiten duidelijk naar voren komen op de nieuwe website. Netvlies heeft dit vertaalt naar een frisse en overzichtelijke website met een heldere navigatie. Bovendien is de site onderhoudsvriendelijk. Wat voor ons erg prettig is aan de samenwerking is dat Netvlies gedurende het proces flexibel omgaat met wijzigingen.”

Het resultaat

  • Duidelijke en overzichtelijke website voor alle relevante informatie.
  • Online goed vindbaar voor samenwerkingspartners en prospects.

Bekijk de website op  www.dordrechtmartketing.nl