Intranetten Wij zorgen voor een intranet dat je wel wilt gebruiken

Het social intranet ontwikkelt zich steeds meer tot een platform waarop je je aansluit bij groepen en op elk moment relevante kennis en informatie kunt vinden én delen. We helpen onze klanten met de transformatie van ‘intranet omdat het moet’ naar geliefd communicatieplatform. Hierbij is adoptie een essentieel onderdeel van de implementatie.

De evolutie van het intranet. Het intranet wordt steeds meer een platform waar je kennis deelt, aansluit bij groepen en alleen gebruikersrelevante informatie aantreft.

Een intranet waar alleen maar gezonden wordt en je alleen op je werk PC kan bekijken, is niet meer van deze tijd. Onze werkplek is flexibel. Onze manier van communiceren is ook divers; via mail, mobiele telefoon en vaak met een aantal ondersteunende systemen. Dit vraagt om een focuspunt om de stroom van informatie en communicatie te verbinden. Onze intranetoplossing zorgt hiervoor.

Interesse? Jeroen vertelt je meer!
 • “Ons social intranet helpt werknemers direct te laten communiceren en samenwerken op een manier die lijkt op Facebook en LinkedIn. Daarbij kon het naadloos aangesloten worden op onze Microsoft Office 365 omgeving.”
  Stijn Klaassen Manager IT Innovatie & Data | MAIN Energie
 • “Niet alleen helpt ons intranet bij het verbeteren van de samenwerking tussen afdelingen, maar het uitgebreide adoptieprogramma helpt om medewerkers zo snel mogelijk te laten profiteren van alle mogelijkheden”
  Rentia Visser Senior adviseur marketingcommunicatie | Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)
 • “Ons intranet is succesvol omdat het écht ‘social’ is. Je vindt elkaar makkelijk en kunt eenvoudig kennis delen. Dat bevordert de (internationale) samenwerking.”
  Rebecca Joosten Manager Communications and Marketing | NautaDutilh
 • “Ons intranet is zeer gebruiksvriendelijk, sluit aan op onze wensen én is betaalbaar. Bovendien kon Netvlies al binnen 2 maanden opleveren!”
  Sabrina Vredenberg Communicatiemedewerker | STW
 • “In plaats van tien systemen hebben we nu één social intranet. Hierdoor zijn we sneller klaar met ons kantoorwerk en houden we meer tijd over voor het verlenen van kwalitatieve zorg.”
  Els van Pul Helpende | Thuiszorg West-Brabant

  Wij realiseren

  Adoptie Een goede start is het halve werk
  Communicatie & Samenwerking Snel en eenvoudig aan de slag
  Koppelingen & Integraties Volledige aansluiting op bestaande processen

  Klanten waar we trots op zijn

  Download onze beste cases

  We sturen de downloadlink meteen naar je mail. Je ontvangt bovendien elke maand tips en updates van onze experts.

  Wij koppelen met alles!

  Ons intranet koppelt moeiteloos met uw bestaande applicaties, zodat u alle informatie in één overzicht heeft. Dat bespaart tijd en zorgt voor efficiënter werken.

  Meer weten? Meer weten?

  Jeroen geeft graag een demo van de laatste mogelijkheden en legt graag uit wat de stappen zijn bij de realisatie van een nieuw intranet binnen een organisatie. Neem contact op of bel 0885504427
  Stuur Jeroen een mail

  Bedankt!

  We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.