E-commerce

Van online strategie tot winstgevende responsive webshop

Heb jij je e-commerce strategie op orde?

 • 18 jaar ervaring in E-commerce
 • Customer Journey als kapstok in online strategie
 • Van strategie tot realisatie met bewezen resultaatgerichte aanpak
 • Marketing, design en techniek onder 1 dak

E-commerce schudt de markt op en stelt traditionele retailers voor strategische marketing- en salesuitdagingen. Maar e-commerce is ook laagdrempelig en dat schept kansen voor online pure players en ruimte voor nieuwe verdienmodellen en marktstrategieën.

Netvlies gelooft in samen waarde creëren: met een ervaren e-commerce team, diverse e-commerce partners én door kennis en expertise in een hechte samenwerking te verbinden.

Waar kunnen we je bij helpen?
Bij ons zitten marketing, design en techniek samen onder één dak, zodat je zeker weet dat je projectteam goed samenwerkt voor het beste resultaat. We baseren alle webshops op een heldere customer journey, voor een gebruikersvriendelijke webshop die beter converteert. En je krijgt ook nog eens een werkplek bij ons op kantoor, zodat je direct samenwerkt met het projectteam.

Een webshop maken kan iedereen, een webshop die structureel bijdrage levert aan je doelen, daar kan Netvlies je bij helpen!

ü Strategie
ü Design
ü Techniek
ü Marketing


Interesse? Martijn vertelt je meer!

Conversiepercentage steeg met 56%

Onze nieuwe online strategie en webshop zijn een groot succes. Het conversiepercentage steeg 56% en de kosten per klant namen af. De webshop is bovendien veel beter toegankelijk


Geesje Prins,
Adjunct directeur | Chasse Theater

Verwachtingen overtroffen met webshop

Netvlies heeft onze verwachtingen overtroffen door met een strakke planning in een verbazingwekkend tempo een prachtige webshop met een grensverleggend responsive design te creëren.


Wilco de Groot,
Directeur | Handyman

Als één team komen we samen tot uitstekende resultaten

Als online business partner trekt Netvlies al enkele jaren samen op met Macintosh Retail Group. Doordat we echt als één team samenwerken, komen we doorgaans tot uitstekende resultaten.


Pieter Jansen,
Manager Cross Channel Development | Macintosh Retail group

E-commerce strategie en webshop voor 2.300 Nederlandse dierenartsen

Netvlies heeft ons als online business partner uitstekend geholpen met het opzetten van de online strategie en het realiseren van een e-commerce platform. Zo kunnen we alle bij Doc & Booff aangesloten dierenartsen in Nederland helpen tegenwicht te bieden aan de grote webshops en kunnen ze hun service aan klanten uitbreiden.


Hans van Hooren,
Directeur | Doc&Booff

Klanten waar we trots op zijn

Invito, Handyman, Doc&Booff en nog veel meer!

Download onze beste cases

Conversiestijgingen van +54 tot +629%

Meer weten over Scrum? Gratis webinar

Omdat de exacte werking van Scrum nog niet bij iedereen goed bekend is, organiseert Netvlies regelmatig webinars. Hierin gaan we in op de theorie, laten we een praktijkcase zien (van het Chassé Theater) en kan je jouw vragen stellen via de chat.

Benieuwd hoe jij jouw projecten veel sneller en slimmer kan uitvoeren met Scrum? Ons volgende webinar is op 17 maart van 15:00 tot 16:00. Meekijken kan je via je eigen computer, en achteraf krijg je de video-opname opgestuurd.

Ik meld me aan

Een echte must have!

Een e-commerce strategie aan de hand van de customer journey

 • Prikkel
  Bekendheid & voorkeur vergroten

 • Aankoop
  Verkoop webshop & winkel maximaliseren

 • Aanbeveling
  Loyaliteit vergroten

 • Oriëntatie
  Besluitvorming beïnvloeden

 • Gebruik
  Klantwaarde verhogen d.m.v. cross/up-selling

Wij maken gebruik van...

Netvlies is Google Partner en werkt daarnaast – omdat je samen meer waarde kunt creëren – voor diverse specialisaties samen met de volgende e-commerce partners:

Onze ervaring met het ontwikkelen van e-commerce oplossingen

Met conversiestijgingen van 59% tot 629%
Download onze beste cases

Meer weten?

Start je met een e-commerce uitdaging? Vallen de resultaten tegen? Of ben je klaar voor een volgende stap? Ik drink graag een kop koffie (zwart) met je om over je e-commerce uitdagingen te sparren

Koen van Dijk

Martijn van Hoof

Business Developer e-commerce

Bel 0885504426 of stuur Martijn een e-mail.