Employer Brand & Recruitment Strategie

EEN GEDEGEN STRIJDPLAN
IN DE ‘WAR FOR TALENT’

In de laatste jaren is er op het gebied van personeelswerving een hevige concurrentiestrijd ontstaan. In de ‘War for Talent’ gaan bedrijven de strijd met elkaar aan rondom de werving van talent. In deze strijd zoeken organisaties naar een vernieuwingsslag in hun arbeidsmarktcommunicatie en recruitment processen. Hierbij is het bouwen van een sterk werkgeversmerk erg belangrijk. Hiermee zorg je namelijk voor herkenbaarheid van je bedrijf in de markt. Met de uitstraling van een unieke visie motiveer je (potentiële) werknemers om de mouwen voor jouw organisatie op te stropen.

Samen nemen we jouw werkgeversmerk onder de loep. We beantwoorden vragen als: Hoe gebruiken we ons werkgeversmerk in om personeel en kandidaten te motiveren en inspireren? Én, wat zijn de proposities die jouw organisatie als werkgever onderscheidt van de rest?

Waar nodig sleutelen we aan de uitstraling en positionering van het werkgeversmerk. Vanuit daar maken we een concrete doorvertaling naar een effectieve recruitment strategie. Met onze aanpak zijn we in staat om de meest prangende HR-uitdagingen boven tafel te krijgen. We brengen de ‘candidate journey’ in kaart, signaleren verbeterkansen en genereren relevante oplossingen. Samen leggen we de basis voor succesvolle wervingscampagnes, ambassadeurschap onder werknemers en duurzame inzetbaarheid van jouw personeel.

Illustratie over Employer Brand & Recruitment Strategie

Concurrerend zijn in de ‘war for talent’.

Wat maakt jouw organisatie uniek?

Ambassadeurschap creëren bij het personeel.

Hoe ontsteek je de vlam?

Duurzame inzetbaarheid bevorderen.

Welke ingrediënten heb je nodig?

Young professionals aantrekken.

Welke digitale kanalen zet je in?

“Netvlies heeft de juiste snaar geraakt en ons uitstekend geholpen. De employer brand guide sluit goed aan bij wat ons als medewerkers bindt aan Indaver en geeft ons goede handvatten om effectiever te werven.”
Niels van Bakergem Manager Human Resource Development bij Indaver

Ja, ik wil een gedegen strijdplan.

Liever bellen of mailen?

Onze directeur Philip beantwoordt graag al je vragen.

Bel Philip via 06 - 24104499 of mail naar philip@netvlies.nl

Bedankt!

We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
chat met ons!
Arrow