Business Strategie & Venture Design

ONDERNEMEN IN EEN
DIGITAAL TIJDPERK

Digitalisatie heeft ertoe geleid dat marktverschuivingen steeds vaker en sneller plaatsvinden. Elke sector kan vandaag door digitale disruptie gekanteld worden. Veel organisaties zijn de afgelopen jaren wat afstandig geweest tegenover deze ontwikkeling. Het uitstellen van lange termijn vernieuwingen heeft ervoor gezorgd dat er nu een drang is ontstaan om te ‘innoveren’. Maar, hoe begin je? En waar moet je naar kijken?

Het opstarten van een nieuwe business is complex. Middelen, tijd en mankracht zijn schaars. Door een overvloed aan data lijken de keuzemogelijkheden eindeloos. Én, daarbij, is het zaak om alle beslissers op een lijn te krijgen terwijl jouw team zich in onbekende wateren bevindt.

Middels een dynamische aanpak ga je samen met Netvlies ‘lean & mean’ aan de slag met het creëren, valideren, lanceren en schalen van nieuwe business proposities. Samen geven we vorm aan het speelveld waarin jouw business gaat acteren. We maken verschillende concepten tastbaar en bouwen een strategische roadmap die jouw team stapsgewijs zal leiden richting het behalen van een gedeelde visie.

Illustratie over Business Strategie & Venture Design

Een nieuwe propositie in de markt zetten.

Waar begin je?

Een idee die de massa's moet aanspreken.

Welke nichemarkt target je eerst?

Een nieuwe markt betreden of creëren.

Waar moet je naar kijken?

Honderd variaties en perspectieven op hetzelfde idee.

Met welke minimale functionaliteiten start je?

“We hadden de digitale business strategie ook door één van de klassieke consultancybureaus kunnen laten doen – voor een veelvoud van de nu gemaakte kosten – en dan was het waarschijnlijk in een bureaula verdwenen. Nu wil onze Europese directie meekijken naar de resultaten om te onderzoeken of er Europabreed kan worden aangesloten op onze plannen.”
Wilbert van Wachtendonk Managing Director bij Bunzl Retail & Industry

Heb je een mooie uitdaging voor ons?

Liever bellen of mailen?

Onze directeur Philip beantwoordt graag al je vragen.

Bel Philip via 06 - 24104499 of mail naar philip@netvlies.nl

Bedankt!

We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
chat met ons!
Arrow