Netvlies SEA specialisten aan het overleggen.

Webinar: Google Ads veranderingen per 2022

Ontdek gratis welke Google Ads veranderingen per 2022 invloed hebben op je account prestaties én hoe je hiermee kunt omgaan.

 

Verspil geen marketingbudget

Google voert continu veranderingen door om haar producten en hun prestaties verder te verbeteren. Begin 2021 kwam Google met een aantal grote updates voor Google Ads die impact hebben op de prestaties van je Google Ads account. Door op de juiste manier op deze veranderingen in te spelen bevorder je je account prestaties en voorkom je dat je marketingbudget weggooit.

Bekijk het webinar Google Ads veranderingen per 2022

Laat je e-mailadres achter en krijg direct toegang tot het webinar.

Haal alles uit je Google Ads account

Veel bedrijven worstelen met de inzet van zoekmachine adverteren (SEA) en schieten met hagel. Met een resultaatgerichte strategie en effectieve campagnes kan Google Ads een grote rol spelen in het bereiken van je online doelen. Hierbij is het belangrijk om continu te optimaliseren en in te spelen op Google updates en andere nieuwe mogelijkheden. Zo blijf je concurrenten voor en zet je budget en middel effectief in. 

Door de waan van de dag is het soms lastig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, laat staan om deze te testen en toe te passen. Onze SEA Specialisten Paul en Joost testen wekelijkse nieuwe mogelijkheden en optimalisaties in Google Ads. In dit webinar praten ze je in één uur bij over de nieuwste ontwikkelingen en hoe je deze effectief kan toepassen in jouw account. Zo dat je alles uit je Google Ads account blijft halen.

Netvlies is een serieuze en volwaardige SEA partner. Joost optimaliseert onze campagnes voortdurend en komt met veel nieuwe, bruikbare ideeën. De verdubbeling van het aantal leads en de recente omzetgroei van 40 procent valt voor een deel toe te schrijven aan de intensieve samenwerking tussen Netvlies en Merk-Echt.

Maartje Paes, Online Marketeer bij Merk-Echt

Een uur vol nieuwe inzichten

In dit gratis webinar lichten Google Ads Specialisten Paul en Joost de nieuwste ontwikkelingen toe. Ook leggen ze uit hoe je deze ontwikkelingen kunt gebruiken om alles uit je account te blijven halen. 

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van accountstructuur en zoektypes;
  • wat nieuwe mogelijkheden zijn om doelgroepen te targetten;
  • welke biedstrategieën je kunt inzetten; 
  • en welke afwegingen je kunt maken om alles uit je account te (blijven) halen.

Is dit webinar voor jou interessant?

Ben je werkzaam in Communicatie of Marketing? Ben je verantwoordelijk voor de online strategie en/of het online marketing budget van jouw organisatie? Maak je regelmatig Google Ads campagnes aan? Beheer je de Google Ads campagnes van jouw organisatie? Of stuur je anderen aan die de Google Ads campagnes beheren? Dan is dit webinar interessant voor jou!

De grootste kracht van Google Ads is om niet in verleden te blijven hangen, maar te blijven innoveren en de laatste ontwikkelingen zo slim mogelijk in te zetten.

Joost, SEA Specialist bij Netvlies

Deze partners halen alles uit hun online marketing

Samen met onze klanten werken we stapsgewijs richting een toekomstbestendige organisatie waarin onze klanten hun digitale potentieel benutten. Dat doen we met een onderscheidende strategie, toekomstbestendige strategie en resultaatgerichte marketing. 

Een goede marketingstrategie bepaalt het verschil tussen vluchtig gezien worden en daadwerkelijk opvallen met herinneringswaarde. Onze consultants zetten gericht campagnes op die direct meer bezoekers en conversies genereren.

Bekijk het webinar

Je bent er bijna. Laat je e-mailadres achter en krijg direct toegang tot het webinar.