Digital business partner

  • kennissessie
  • 14 april 2020
  • 14:00 - 17:00

Digitale Transformatie

Leuk dat je er bij bent op 14 april 2020 van 14:00 - 17:00.

Wat zijn de grootste digitale kansen en bedreigingen van jouw organisatie?

Steeds meer bedrijven zien het speelveld waarin zij acteren veranderen en realiseren zich dat ze hierop moeten inspelen. Wil je als organisatie je bestaansrecht behouden en relevant blijven voor (toekomstige) klanten dan ‘moet je wel iets met digitalisering’. Maar waar begin je? En welke trends zijn echt relevant anno 2020?

Twee experts vertellen hun inspirerende verhaal en delen hun inzichten en kennis binnen het thema Digitale Transformatie. Sprekers die een autoriteit zijn binnen hun onderwerp en naast de theorie en aanpak, ook veel praktische en inspirerende voorbeelden en cases zullen behandelen:

  • Philip Lomans (Directeur Netvlies)
  • Thomas Bouwman (Business Designer Netvlies)

Philip en Thomas geven regelmatig gastcolleges voor business clubs, bestuurders, toezichthouders en diverse opleidingen. Philip is een veelgevraagd spreker op (inter)nationale congressen en boardrooms.

Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen en interactie en sluiten we af met een borrel. Gezien de capaciteit van de ruimte kunnen we maximaal 30 aanmeldingen accepteren. Aan deze kennissessie zijn voor genodigden geen kosten verbonden.

Praktische informatie

Datum Dinsdag 14 april 2020
Tijd 14:00 – 17:00
Locatie Prinsenkade 8, Breda
Kosten Gratis toegang (alleen genodigden)
Aantal Maximaal 30 personen
Vragen? Bel naar 076 – 530 25 25

Over Netvlies

Digital Agency uit Breda met ruim 22 jaar ervaring in digitale business vraagstukken en complexe online projecten. Wij werken onder andere voor:

Bedankt!

We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
chat met ons!
Arrow