26 januari 2021 om 14:00 Webinar: Scrum voor beginners

Zo voorkom je dat projecten uitlopen in tijd en budget

 

Soms lopen projecten uit in tijd en budget of voldoet het resultaat niet aan de verwachtingen. Door de lange looptijd is het project inmiddels achterhaald en is er geen draagvlak meer. Dat zorgt voor een hoop frustraties. Met de projectmethodiek Scrum voorkom je dit. Projecten zijn sneller af, blijven binnen budget en hebben een beter resultaat.

Toen we in 2010 -als één van de eerste bureau’s in Nederland- begonnen met Scrum hoorden we hier goede verhalen over. Bedrijven als Facebook en Apple zouden erbij zweren. Voor ons was het een hele andere manier van werken waar we nog geen ervaring mee hadden. Ons eerste Scrum project verliep daardoor helemaal niet naar wens, maar we hebben doorgezet. Nu we er veel ervaring mee hebben – inmiddels hebben we al meer dan 30.000 projecturen gescrumd – willen we niet meer anders. Onze projecten zijn van nog betere kwaliteit, binnen budget en sneller af. Onze klanten en medewerkers zijn daarom ook erg enthousiast over Scrum.

In dit gratis webinar lichten Scrum Masters Hugo en Saskia in 1 uur toe wat Scrum inhoudt en laten ze aan de hand van een case zien hoe het werkt. Ook geven ze een aantal praktische tips, die ze zelf graag hadden gehad toen ze net begonnen met Scrum, voor mensen met weinig Scrum ervaring.

Leer de basis van Scrum (incl. video)

Voor wie is Scrum zo interessant?

Je bent werkzaam in…

Communicatie, Human Resources, IT of directie

Je bent verantwoordelijk voor…

de online of IT-projecten binnen jouw organisatie

Je hebt soms projecten die…

uitlopen qua tijd of budget, of bij oplevering niet voldeden aan de verwachtingen

Je hoort enthousiaste verhalen over Scrum, maar…

je weet niet precies hoe het werkt of twijfelt over de meerwaarde

Kijk 26 januari live mee, dat is over

0 dagen, 0 uur, 0 minuten en 0 seconden

Of bekijk achteraf de video-opname die je per mail krijgt

Ontmoet Hugo & Saskia

Dé Scrumbazen van Netvlies.

“De grootste kracht van Scrum is het bundelen van de domeinkennis van de klant met de online expertise van Netvlies. Zonder je te verliezen in dikke pakken papier, kom je samen tot de beste resultaten in korte tijd!”

 • “Scrummen heeft ons binnen vier weken een goed werkende, gebruiksvriendelijke applicatie opgeleverd! Ik ben verwonderd en verrast!”
  Marion Kradolfer Functioneel beheerder | GGZ Reinier van Arkel
 • “Scrummen is een ideale manier om een groot project behapbaar te maken. Daarnaast is de heldere open en pragmatische aanpak van Netvlies hierin erg prettig.”
  Harry Otse ICT Consultant | NautaDutilh
 • “Door de intensieve samenwerking weet je precies wat er speelt binnen je project, zijn de lijntjes kort en is er geen ruis. Zeker bij complexe projecten zorgt Scrum voor een beter resultaat.”
  Paul Spanjaard Client Customer Officer | Securex Nederland
 • “Scrummen verovert het bedrijfsleven. Je werk is er tot vier keer sneller mee af en bedrijven als Apple en Google zweren erbij.”
  Quote uit NRC Handelsblad

  Wat kan je verwachten?

  We vertellen kort wat je van het webinar kunt verwachten.

  Leer in 1 uur de basis van Scrum

  Meld je gratis aan voor het webinar Scrum voor beginners en leer in 1 uur de basis van Scrum. Na dit webinar weet je wat Scrum inhoudt, hoe het werkt en kun je zelf aan de slag.

  Over Netvlies

  Netvlies is een internetbureau uit Breda met 50 vakspecialisten en ruim 22 jaar ervaring in complexe online projecten. Wij werken onder andere voor:

  Bedankt!

  We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  chat met ons!
  Arrow