Digitaal transformeren met Netvlies Morgen Razendsnel betekenisvol innoveren

Hoe blijft jouw organisatie relevant in een wereld die elke dag een stukje digitaler wordt?

Het huidige bedrijfsklimaat verandert razendsnel. Disruptieve technologieën, veranderend klantengedrag en nieuwe business modellen leiden tot complexe uitdagingen. De digitale wereld van vandaag is complexer dan ooit en vraagt om een nieuwe manier van denken en doen. 

Netvlies Morgen is onderdeel van Netvlies en wordt ingekleed door een aantal fanatieke consultants die één gedeelde passie hebben: de wereld van morgen. Wij helpen organisaties om digitaal te transformeren en vorm te geven aan de wereld van morgen. We leren ondernemingen zichzelf te vernieuwen en een betere versie van zichzelf te worden om zo relevant te blijven voor de omgeving.

We doen dit middels workshops en advisering. Hierbij staan we niet aan de zijlijn. Vanuit Design Thinking vervullen we een actieve rol en werken we samen in design sprints aan het innoverend vermogen van de onderneming en vernieuwende concepten.

Ons doel? Organisaties en oplossingen creëren met een solide en toekomstgericht businessmodel, waarmee we het werk van medewerkers en de dienstverlening naar klanten betekenisvol en aansprekend maken.

Diensten

Dit is hoe we helpen te transformeren. Helpen we jou binnen een workshop, op projectbasis of as-a-service?
Business Innovation
Digital Transformation
Social Innovation
 • “De strategische sessies waren heel goed én nuttig. Het model van Netvlies hielp ons het proces open-minded in te gaan en op één lijn te komen. Je kon aan de uitstekende voorbereiding merken dat Netvlies dit soort sessies vaak doet: ze liepen soepel en waren erg inspirerend voor ons. Op een aantal belangrijke keuzes zijn we door deze sessies 180 graden gedraaid doordat we nieuwe inzichten opdeden. Ik ben er zeker van dat dit ons een grote voorsprong heeft gegeven.”
  Maaike Willemsen EMEA Marketing Manager | Mustad Hoofcare
 • “Netvlies hielp ons aan goede creatieve ideeën voor de aanpak van verschillende digitale vraagstukken. Maar het bracht ons vooral nieuwe energie, een enorme lading enthousiasme, jonge frisse blik op zaken en goede analyses van hoe onze markt werkt. Buiten dit is het ook gewoon leuk werken met leuke gezellige gasten!”
  Femke Valk Hoofd Marketing & Communicatie | Iv-Groep
 • “Netvlies begint met het doel dat we als organisatie willen bereiken en de beste manier om daar te komen. Het strategisch model van Netvlies is ons erg goed bevallen. Het heeft ons geholpen breed draagvlak te creëren en intern op één lijn te komen. Onze nieuwe strategie helpt ons beter te focussen op de zaken waarop we inzetten. Bovendien kunnen we binnen alle lagen van de organisatie goed uitleggen waar we voor staan en wat we willen uitdragen.”
  Tom de Bakker Marketing manager | Wortell
 • “Netvlies is een echte partner. Ze denken graag mee, zijn flexibel en creatief, hebben een eigen mening en voegen met hun kennis écht iets toe aan de samenwerking.”
  Boudewijn Verloop Online Marketing Strategist | Kärcher Nederland

  Klanten

  die bouwen aan de wereld van morgen

  Team

  Berrie User experience
  Philip Social innovator

  Joey Business Consultant
  Mark Design Thinker
  Martijn Business Consultant

  Incubator voor start-ups

  Digitaal ondernemen zit in ons bloed.

  Dit nemen we mee

  • We spreken de taal van marketing, sales, operations, HR en IT.
  • Ruim 20 jaar ervaring in het oplossen van digitale vraagstukken
  • We zijn een incubator voor 4 digitale start-ups
  • Netvlies is een toonaangevend voorbeeld van sociale innovatie

  Meer weten? Meer weten?

  Joey praat je graag bij over de mogelijkheden. Stuur hem een e-mail of bel 0885504424.
  Over Joey Buys

  Bedankt!

  We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.