Digitale transformatie opleiding

De wereld wordt steeds digitaler en de markt, maatschappij en bedrijfsvoering zijn continu in beweging. Organisaties moeten meebewegen om hun bestaansrecht te behouden. Maar hoe pak je dit aan? En hoe krijg je de rest van de organisatie mee? Volg een digitale transformatie opleiding bij Netvlies in Breda vol handvatten, do’s en dont’s voor een succesvolle digitale transformatie.

Lees ons uitgebreide stuk over digitale transformatie voor meer achtergrondinformatie over de succesfactoren van een succesvolle transformatie. 

Masterclass sociale innovatie

Voldoende ruimte bieden voor sociale innovatie is een belangrijke randvoorwaarde voor een succesvolle transformatie. In onze masterclass sociale innovatie leer je waarom organisatietransformatie noodzakelijk is, hoe je dit aanpakt en laten we zien hoe we ons besturings- en werkmodel werkt. Netvlies is namelijk een platte zelfsturende organisatie zónder managers. 

Lees meer over de masterclass sociale innovatie

Workshop interne communicatie en alignment

De menselijke factor is bepalend voor een succesvolle digitale transformatie. Tijdens de workshop interne communicatie en alignment geven we handvatten om draagvlak te creëren en ‘alle neuzen dezelfde kant op te krijgen’.

  • creëer bewustwording onder alle betrokkenen
  • enthousiasmeer en creëer betrokkenheid en eigenaarschap
  • sla een brug tussen de verschillende disciplines, zoals HR, service, marketing en het management, door multidisciplinair samen te werken
  • breng de belangrijkste eerste stappen in kaart

Lees meer over de workshop interne communicatie en alignment.

Business innovation workshop

Digitale transformatie draait om het creëren van een wendbare en toekomstbestendige organisatie, waarbij meerwaarde wordt toegevoegd aan klantcontact, klantbeleving, klantbinding en producten of diensten. In de business innovation workshop breng je samen met consultants van Netvlies in kaart welke overlevingskansen jouw organisatie in de alsmaar digitalere wereld van morgen heeft. In één dag creëren we bewustwording bij belangrijke stakeholders over de noodzaak van een digitale transformatie.

Lees meer over de business innovation workshop.

Workshop Design Sprints

Soms kan het lastig zijn om concepten en ideeën helder te krijgen, of nieuwe innovaties te bedenken en hier draagvlak voor te krijgen. Een Design Sprint is de perfecte methode om ideeën helder te krijgen, ideeën te toetsen bij interne en externe stakeholders en draagvlak te creëren. Na de workshop Design Sprints heb je genoeg kennis in huis om zelfstandig en zelfverzekerd een eigen Design Sprint te faciliteren.

Lees meer over de workshop Design Sprints.

Digitale transformatie opleidingen sfeerbeeld

Workshop Lightning Decision Jam

Bij complexe vraagstukken is het makkelijk om focus te verliezen en te verzanden in nutteloze, ongestructureerde discussies. Met een Lightning Decision Jam los je super snel problemen op, zonder discussie. In de workshop Lightning Decision Jam pakken we, samen met jullie, één probleem beet waarvoor we in een korte sessie tot een oplossing komen.

Lees meer over de workshop Lightning Decision Jam.

Leadership stories

Leadership stories helpen om draagvlak te creëren voor grote verandering, zoals een digitale transformatie. Veranderingen maken mensen onzeker en roepen weerstand op. Een inspirerende leadership story laat luisteraars de situatie vanuit een ander perspectief bekijken. Op een voor medewerkers begrijpelijke manier wordt het waarom van een verandering uitgelegd. Als de luisteraar zich kan identificeren met het verhaal komt dit veel beter over dan het simpel uitleggen van een abstract strategisch plan. 

Lees meer over leadership stories.

Meer weten over mogelijkheden voor workshops en opleidingen? Meer weten over mogelijkheden voor workshops en opleidingen?

Philip vertelt je er graag meer over. Bel Philip via 06 – 24104499 of mail naar philip@netvlies.nl.
Over Philip Lomans

Bedankt!

We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
chat met ons!
Arrow