Sneller, beter resultaat Onze aanpak

Netvlies Morgen is voor haar klanten strategisch partner met een duidelijke visie en aanpak hoe we organisaties kunnen helpen digitaal te transformeren naar de dag van morgen. We doen dit in verschillende vormen.

Helpen we jou met een workshop, op projectbasis of as-a-service?

Hoe we jou het beste kunnen helpen is afhankelijk van waar je organisatie staat op digitaal vlak, jouw voorkeur en uiteraard het vraagstuk. We hebben een aantal vaste workshops ontwikkeld en kunnen deze als maatwerk samenstellen. Dit zijn enorm energieke sessies die je anders laten kijken, enthousiasmeren en kennis overbrengen. Voor een wat groter vraagstuk spreken we een project af, wij hebben het dan graag over sprints. We maken afspraken over de investering die we gaan doen en welke output we als doel stellen. Wanneer het vraagstuk zich over een langere periode verspreid hebben we het over as-a-service. Voor een vast bedrag helpen we je over een langere periode met je digitale transformatie. We werken dan vanuit jouw vestiging, mits je ons van goede koffie kan voorzien :-).

Het grote plaatje

Digitale transformatie gaat verder dan het implementeren van digitale middelen. Daarom benaderen we elk vraagstuk vanuit verschillende perspectieven; Business innovatie, Sociale innovatie en Technologische innovatie. Immers: Business innovatie gaat hand in hand met Technologie en Mensen. Vanuit deze driedimensionale benadering en agile aanpak ontwikkelen we oplossingen die zowel wenselijk, haalbaar en waardevol zijn.

Mensgericht innoveren

We onderzoeken eerst het ‘waarom’, in plaats van het ‘hoe’. We identificeren echte problemen bij klanten en medewerkers. Deze behoeften vormen de basis voor betekenisvolle digitale en niet-digitale oplossingen.

Alignment & eigenaarschap

We zorgen voor een breed draagvlak. Door iedereen mee te laten denken en een gedeelde taal te ontwikkelen – en de focus op de eindgebruiker te houden –  pakken we problemen snel en effectief aan en bereiken we duurzame verandering.

Denken en doen!

De nieuwe digitale wereld is snel, grillig, chaotisch en onvoorspelbaar. Daarom werken we volgens agile methoden waarbij we gebruik maken van multidisciplinaire teams, rapid prototyping en gebruikerstesten. Succesvolle transformatie is de som van vele kleine successen.

Sociale innovatie

Nieuwe digitale technologie vormt de driver voor andere manieren van denken en werken. We inspireren met nieuwe werkwijzen en leveren tools voor de werkomgeving van morgen. Zo laten we een organisatie achter die zichzelf continu blijft vernieuwen.

Sneller, beter resultaat met sprints

Om snel en effectief te kunnen innoveren werken we volgens design en agile sprints. Een sprint is een korte, intensieve periode waarin we 100% focus hebben op het vraagstuk. Het sprint team werkt multidisciplinair en heeft een duidelijke rolverdeling. De inhoud van deze sprints wordt aangepast op het vraagstuk. De essentie is het bundelen van krachten en focus houden op de juiste zaken.

De voordelen van sprints

  • Snelheid – Een kortere doorlooptijd en sneller resultaat
  • Geïntegreerd – Oplossingen die waardevol, wenselijk en haalbaar zijn
  • Eigenaarschap – Betrokkenheid en breed draagvlak binnen de organisatie
  • Mens gerichter – Focus op echte behoeften, wensen en frustraties
  • Effectiever – Lager investeringsrisico en sneller resultaat

Bedankt!

We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
chat met ons!
Arrow