Webapplicatie Careflex verhoogt efficiency

Hechte partner waarbij we met pragmatische online toepassingen grote efficiënte slagen maken.

  • Papieren administratie vervangen door webapplicatie
  • Online dienstenregistratie en planning
  • Online module voor salarisadministratie
  • Online module voor facturatie
  • Mobiele website voor urenregistratie

 

Netvlies denkt goed mee en is kwalitatief erg sterk. Daarnaast is de backoffice en aftersales erg sterk geregeld.

Nardo Veldhuijzen - Algemeen Directeur

 

Over Careflex zorggroepcareflex_zorggroep

Careflex zorggroep is een dynamische en snelgroeiende zorgorganisatie die door heel Nederland residentiële zorg verleent op groepen met voornamelijk (SG)LVB cliënten. Tevens verleent zij ambulante zorg via detachering. De organisatie is een van de grotere aanbieders in het externe zorgcircuit en heeft vestigingen in Breda en Houten. De ruim 175 zorgprofessionals van Careflex zorggroep werken in meer dan 50 verschillende instellingen in het land.

Netvlies realiseerde voor Careflex zorggroep onder meer:

  • Webapplicatie voor dienstenregistratie en planning
  • Mobiele website voor urenregistratie
  • Management dashboard met realtime KPI’s

 

Webapplicatie verhoogt efficiency

Voor urenregistratie en het inroosteren van medewerkers maakte Careflex zorggroep aanvankelijk gebruik van de bekende urenbriefjes en van Excel-sheets die per mail werden verspreid. Mede door de sterke groei van haar organisatie had Careflex zorggroep echter behoefte aan efficiëntere administratieve procedures.

Netvlies ontwikkelde daarom een gebruikersvriendelijke webapplicatie die de administratieve processen met betrekking tot dienstenregistratie (urenregistratie en -validatie), planning, facturatie én salarisadministratie op één online locatie samenbrengt.

 

Management dashboard met realtime KPI’s

[image image="3841" button_align="center"]Voor de planners van Careflex zorggroep hebben we een Company Dashboard ontwikkeld. Hierop kunnen ze in één oogopslag per bedrijfsonderdeel onder meer de realtime resultaten – maanduren, openstaande diensten en ingevoerde uren – volgen

 

Klant aan het woord

careflex_uitdagende_zorg"Met ons nieuwe dienstenregistratie- en planningsysteem kunnen we veel efficiënter werken. Onze medewerkers kunnen online inloggen en zelf – óók mobiel – hun uren en kilometers invullen, waarna onze planners ze kunnen controleren en valideren. Bovendien kunnen de planners medewerkers online inroosteren, waardoor onze medewerkers altijd en overal inzage hebben in de meest actuele roosters en hierover met de planners kunnen communiceren."

"Wat we als erg prettig hebben ervaren: iedereen wist vanaf het begin van het traject waar hij of zij aan toe was en dankzij het grondige voorwerk ontstond er gedurende het proces geen ruis. Netvlies denkt goed mee en is kwalitatief erg sterk. Daarnaast is de backoffice en aftersales erg sterk geregeld."

Nardo Veldhuijzen
Algemeen directeur
Careflex zorggroep