Volg de verbouwing van ons nieuwe kantoor op Facebook

Op 1 januari 2014 is het zo ver. Na een verbouwing van ruim 1,5 jaar verhuizen we dan van onze huidige 2 kantoren aan de Bredase Haven naar ons nieuwe monumentale pand aan... De Bredase Haven. Doordat de krakers die het pand voor ons gebruikten een grote ravage achterlieten, moest vrijwel alles gerenoveerd worden. Bovendien werd de achterzijde van het kantoor gesloopt en maakte plaats voor nieuwbouw.

Het nieuwe kantoor bevindt zich naast een van onze 2 huidige kantoren en wordt in totaal 809 m2 groot. En dan rekenen we de 120 m2 dakterras en balkon nog niet mee :-). Het biedt hiermee voldoende ruimte voor onze projectteams, klanten en partners voor nu en de komende jaren. De bouw begint nu erg op te schieten en de voortgang is te volgenvia onze Facebookpagina.

Mocht u interesse hebben volgend jaar onze buren te worden, het pand op de Prinsenkade 7 waar we de afgelopen 11 jaar met veel plezier gewerkt hebben komt vanaf 1 januari beschikbaar. Bekijk www.prinsenkade7.nlvoor meer informatie. Als buren bent u alvast welkom op de nu al legendarische vrijdagmiddagborrels op ons nieuwe dakterras :-)