Trotse terugblik op 2014 (mét video)

Een dezer dagen valt bij enkele duizenden Netvlies-relaties de Terugblik op de mat. In deze printmailing kijken we traditiegetrouw (dit is alweer de 12e editie!) terug op het afgelopen jaar. Ik hoor je denken: internetbureau…printmailing? Inderdaad. Want Netvlies sluit op voorhand – ook al zijn we experts in online – geen enkel medium uit. De Terugblik komt op papier erg goed uit de verf en bereikt bovendien ook de mensen die niet wekelijks onze website bezoeken en geen abonnee zijn van onze populaire e-mailnieuwsbrief.

Wil je graag een papieren exemplaar van onze Terugblik ontvangen? Vraag hem dan hier aan. Heb je geen tijd of zin om te lezen? Dit jaar hebben we de Terugblik ook samengevat in een kort filmpje.

Zoals je in de Terugblik kunt lezen (of in de video kunt bekijken), hebben we alle reden om terug te blikken op het afgelopen jaar. In januari 2014 werd namelijk het krakerspand – dat sinds 2002 naast ons ‘oude’ kantoor stond te verpauperen – na een grondige renovatie aan ons opgeleverd. Van de ravage die de krakers achterlieten, is niets meer te zien. Van het resultaat van de renovatie en van de respectvol bewaarde monumentale elementen echter des te meer. Ons prachtige pand heeft in het afgelopen jaar al bewezen zich uitstekend te lenen voor de intensieve manier waarop we het liefst met onze opdrachtgevers samenwerken. Daarnaast geeft het ons de ruimte en de inspiratie om gestaag door te groeien en de ambities te verwezenlijken van onze medewerkers, onze opdrachtgevers én onszelf als directie.

Eén van die ambities is onze start-up Wezp, waarvan het fundament werd gelegd op het moment dat twee enthousiaste zzp’ers ons benaderden met een erg goed idee. Sinds een halfjaar is Wezp vanuit onze zolder hard op weg om de wereld te veroveren met een webapplicatie die de administratieve rompslomp van zzp’ers veel eenvoudiger maakt. De eerste bèta release van Wezp was in december jl. een feit.

We kijken reikhalzend uit naar 2015, waarin we verwachten dat de trend zal doorzetten dat online bij steeds meer organisaties een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie vormt. Ons team ziet er bovendien naar uit om de band met onze opdrachtgevers te verstevigen en hen als online business partner verder te helpen met het verwezenlijken van hun doelen op korte én lange termijn.