Nieuwe Netvlies publicatie: Terugblik op 2012

2012 was een dynamisch jaar voor Netvlies. We hebben een grote organisatieverandering doorgevoerd. Waren volop actief met de verbouwing van ons nieuwe pand. En realiseerden ondertussen een omzetgroei van 20%. 2012 was ook het jaar dat we werden verkozen tot Slimste Bedrijf van Nederland en we onze 15e verjaardag vierden. Klanten van Netvlies kunnen dan ook putten uit een rijke bron aan ervaring.

Traditiegetrouw blikken we in januari terug op de mooiste momenten van het afgelopen jaar. Dit jaar in de vorm van een magazine dat al onze relaties toegestuurd hebben gekregen. Daarnaast is het -in verkorte vorm- deze maand als insert bijgevoegd aan vakblad Emerce. Heeft u het magazine niet ontvangen? Dan kunt u hieronder de digitale variant bekijken. 

Onze goede voornemens voor 2013? Onze goede klantrelaties verder uitbouwen, blijven investeren in onze mensen en organisatie, goede resultaten boeken voor onze opdrachtgevers, verhuizen naar ons nieuwe pand en... Onze website nu eindelijk echt eens gaan vernieuwen :-)

Om de Terugblik te bekijken dient u additionele cookies te accepteren.