Netvlies vernieuwt website Avans+

Kennis van Netvlies ingezet voor onderwijsinstituut
Avans+ is een dochteronderneming van de Avans Hogeschool. Het bedrijf biedt een uitgebalanceerd pakket op het gebied van (post)bachelor en masteropleidingen en is dé specialist in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Netvlies ontwierp en ontwikkelde de nieuwe website van het bedrijf.

Avans+ is al sinds 2002 klant van Netvlies en de afgelopen jaren ontwikkelde we naast verschillende websites ook een Content Management Systeem, Virtual Community, online bezoekersrapportage en een online CRM-systeem voor het bedrijf mogen ontwikkelen. Ook maakt Avans+ gebruik van onze e-mailmarketingtool en onze online enquêtetool.

In samenwerking met de marketingafdeling van het bedrijf mochten we een voorstel doen voor het compleet vernieuwen van de website, waarbij we naast de vormgeving ook goed gekeken hebben naar usability (gebruiksgemak) en zoekmachine optimalisatie.

Het uitgebreide Content Management Systeem (CMS) dat we ontwikkelden voor de vorige website van Avans+ is grotendeels onveranderd gebleven, zodat hiervoor geen grote investering gedaan hoefde te worden. We hebben het CMS uiteraard wel aangepast aan de nieuwe vormgeving van de website en enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Bekijk de nieuwe website op www.avansplus.nl