Netvlies in top 5 snelst groeiende Google Partners

Onlangs werden we aangenaam verrast door Google. Ze gaven aan dat Netvlies tot de 5 snelst groeiende Google Partners van Nederland behoort!

Snelle groei resulteert in intensieve ondersteuning door Google

Een compliment, een schouderklopje en een felicitatie … misschien, naast het boeken van resultaat, wel een van de belangrijkste zaken in onze dagelijkse werk bij Netvlies. Als dit beloond wordt met een felicitatie van Google als snelst groeiende Agency dan is dat een fijne opsteker.

Met trots kunnen we melden dat eind vorig jaar Netvlies is toegetreden tot de top 5 snelst groeiende online marketing bureaus in Nederland.

Dat is niet alleen een mooie bevestiging dat we veel succesvolle campagnes beheren en onze klanten helpen online maximaal te presteren, ook kunnen onze marketeers van Google de nodige ondersteuning verwachten t.a.v. trainingen, audits en kennissessies.  

Netvlies als online business partner

Als online business partner van onze klanten is het nooit de doelstelling van Netvlies om snel te groeien. Onze focus ligt met name op het partnership waarin we intensief met de klant optrekken om gezamenlijk doelstellingen te definiëren en resultaten te behalen.

Van onze klanten krijgen we regelmatig waardering en complimenten voor onze aanpak en de gezamenlijke prestaties die we realiseren. Helaas mogen we deze resultaten niet altijd met de buitenwereld delen, maar een voorbeeld waar we erg trots op zijn is het Chassé Theater, waar de nieuwe e-commerce website en online marketing strategie resulteerden in een groei in het conversiepercentage van +57%. Ook wordt er beter gestuurd op het wervingsbedrag per klant en is de gebruikerservaring beter op alle devices. In het gehele traject is er van het begin tot op heden een intensieve samenwerking tussen Netvlies en het Chassé Theater.

Ons geheim?

Bij Netvlies investeren we veel tijd in het leren kennen van de klant, haar doelen en doelgroepen. We werken zeer intensief samen met ons klant (meestal d.m.v. scrum) en doordat ons team bestaat uit marketeers, vormgevers en developers, zijn de lijnen heel kort en hebben we alles in huis om onze klant een succesvolle online oplossing aan te bieden.