Netvlies sponsort BREDAPHOTO 2010 en ontwikkelt nieuwe website

Als liefhebber van beeldkwaliteit is Netvlies al sinds het eerste uur sponsor van BREDAPHOTO. Van 16 september tot 24 oktober 2010 staat Breda weer in het teken van fotografie. Onder het thema TILT toont het festival meer dan 40 fotografen en hun visie op de wereld die op z'n kop staat.

Netvlies ontwikkelde samen met Smidswater en BREDAPHOTO de nieuwe website van dit prestigieuze tweejaarlijkse festival. Wij dachten hierbij mee over het concept en maakten het interactie ontwerp. Smidswater verzorgde de vormgeving en Netvlies de technische realisatie van de website en het Content Management Systeem.

De website biedt de belangrijkste informatie over het festival voor (potentiële) bezoekers en wordt de komende maanden nog verder aangevuld met interessante content over fotografen, activiteiten en persberichten. BREDAPHOTO maakt om geïnteresseerden op de hoogte te houden ook gebruik van de mailmarketing oplossing van Netvlies.

Ook wordt er momenteel hard gewerkt aan een apart website onderdeel voor het Jongerenproject van het festival, waarbij middelbare scholieren in Breda deel kunnen nemen aan een fotowedstrijd en de gemaakte foto's via de website van BREDAPHOTO en social media sites beoordeeld kunnen worden.

Bezoek de nieuwe website van BREDAPHOTO op www.bredaphoto.nl.