Directie Netvlies uitgebreid met Tomas van den Nieuwendijk

Na bijna drie jaar bij Netvlies gewerkt te hebben, treedt Tomas van den Nieuwendijk per 1 juli toe tot de directie van het Bredase internetbureau. Tomas heeft inmiddels ruim acht jaar ervaring als professional bij diverse internetbedrijven, voornamelijk in leidinggevende functies. Tomas krijgt binnen Netvlies de functie van Technisch Directeur.

Tomas begon zijn carrière bij Netlinq (het huidige Framfab), waar hij onder andere werkte aan websites en intranetten voor Libertel/Vodafone, Eneco Energie, BNN en Unilever. Ook heeft hij samengewerkt met gevestigde bedrijven als Atos Origin, Macaw en Getronics PinkRoccade. Tomas begon in februari 2003 bij Netvlies als teamleider techniek. In december 2005 ging hij bij Lectric als lead engineer aan de slag. Daar was zijn team onder meer verantwoordelijk voor alle internetactiviteiten van Campina. Per 1 juli verlaat hij Lectric en is hij weer terug op zijn oude plek bij Netvlies.

Door zijn brede ervaring is Tomas in staat snel en op verschillende niveaus de juiste beslissingen te nemen. Een van zijn doelstellingen binnen Netvlies is om de geleverde kwaliteit van zowel het technische advies als de websites en webapplicaties verder te verhogen.

Zelf zegt hij over zijn toetreden als vennoot: “Netvlies is een jong en snelgroeiend bedrijf waar mensen zitten die vanuit ambitie werken en groeien. Ik ben dan ook enorm blij met het feit dat ik deze kans heb gekregen. Netvlies onderscheidt zich in creativiteit en een breed werkgebied. Binnen Netvlies werk ik met een professioneel en ervaren team wat ons in staat stelt snel te kunnen schakelen. Internet is de laatste jaren veel meer gaan omvatten en daarmee komt er eindelijk meer dynamiek in ICT oplossingen. Naar mijn verwachting zit Netvlies over tien jaar in het gat tussen de kleine en de grote spelers waar we als flexibele organisatie kwalitatieve oplossingen leveren. Ik ben er klaar voor!”