8 nieuwe gezichten (en 1 kop) bij Netvlies1

De afgelopen maanden hebben we het Netvlies-team versterkt met maar liefst 8 nieuwe collega’s: stuk voor stuk vakmensen die met hun kennis een grote bijdrage leveren aan ons team én aan onze opdrachtgevers. Ik stel ze graag kort aan je voor.

Misschien heb je – persoonlijk of telefonisch – al kennisgemaakt met Kirsten de Vos, onze nieuwe Officemanager. Van alle 320 (!) sollicitanten had zij de beste papieren... Haar activiteiten binnen Netvlies zijn zo gevarieerd, daar zou ik een heel blog aan kunnen wijden :-). Laat ik me beperken tot de volgende omschrijving: Kirsten is ons visitekaartje en zorgt ervoor dat intern alles vlekkeloos verloopt.

Met de komst van Content Manager Hella Gees hebben we er een ‘vrouw van weinig woorden’ bij. Onder het motto ‘less is more’ kijkt Hella kritisch naar elke webtekst, want het kan altijd beter.

Business Developer Martijn de Nijs is de schakel tussen klant en techniek. Hij bespreekt hoe we je kunnen helpen met – bijvoorbeeld – een webapplicatie voor het stroomlijnen van je bedrijfsprocessen, een dashboard voor het realtime delen van informatie of een online platform. Vervolgens stemt hij dat af met onze specialisten en komt hij met een goed voorstel. En dat alles met tomeloze energie en een dynamiek waar zelfs onze kantoorhond een puntje aan kan zuigen.

Over onze kantoorhond gesproken: Sem is een lieve, slimme en gezellige Weimaraner, ook wel bekend als Weimarse staande hond. Al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat onze Sem vooral veel ligt. Behalve als de lunch aanbreekt, dán staat ze als eerste te kwispelen bij het aanrecht.

Op het gebied van techniek hebben we er 4 kanjers bij. Back-end PHP Developer Martin Dieleman houdt  zich primair bezig met het programmeren van websites en webapplicaties in – nou ja – PHP. Daarnaast heeft hij verstand van Linux serverbeheer. Aan de andere kant van het ontwikkelspectrum werkt Front-end Developer Przemek Maszczynski. Hij zorgt ervoor dat websites en -applicaties perfect volgens het ontwerp worden gerealiseerd. Het principe ‘vorm volgt functie’ is voor Przemek geen optie: het eindproduct moet er net zo goed uitzien als dat het werkt.

Service developer Dwayne Buurstede is voor onze klanten het eerste aanspreekpunt bij vragen, calamiteiten en kleine aanpassingen met betrekking tot hun ontwikkelde projecten. Dwayne is klant- en oplossingsgericht én enthousiast. Het ‘technisch kwartet’ wordt gecompleteerd door Jordy de Ruijter, onze nieuwe Junior Developer. Jordy bewijst dat Netvlies een prima plek is om je carrière te starten: hij begon als student Technische Informatica met een 0-uren contract voor supportwerkzaamheden, leverde vervolgens een dijk van een afstudeerproject af en is onlangs – na een trip door Australië – bij ons aan de slag gegaan in zijn eerste ‘echte’ baan. Ambieer jij ook zo’n mooie carrièrestart? Kijk dan eens op onze vacaturepagina.

Tot slot stel ik graag onze nieuwe Tester Fréderic Luksemburg aan je voor. Fréderic heeft een passie voor usability en streeft naar perfectie… en dát lijken me uitstekende eigenschappen voor iemand in zijn functie. Fréderic controleert namelijk – kort gezegd – of de producten die we ontwikkelen werken zoals ze bedoeld zijn. Binnenkort verschijnt zijn blog “Waarom een Tester de kwaliteit van jouw website of (web)applicatie verbetert” waarin hij zijn functie uitgebreid toelicht.