Wie zijn wij

We streven als strategisch partner naar een goede match en nemen daarom de tijd voor een kennismaking.

Vanuit ons fullservice concept werken we aan oplossingen – van websites tot social media strategie en van internetmarketing tot webapplicaties – die mensen en organisaties met elkaar verbinden en die zorgen voor meetbaar resultaat. We vervullen hierbij graag de rol van strategisch partner. Meedenken, richting geven, inspireren… dáár ligt onze kracht.

Ons team

Het Netvlies-team omvat circa 40 gedreven online professionals die het beste uit zichzelf willen halen met als doel: de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Ze krijgen daarvoor bij Netvlies alle ruimte. Niet voor niets werden we voor ons beleid op het gebied van sociale innovatie in 2012 uitgeroepen tot Slimste Bedrijf van Nederland.

Eén aanspreekpunt

Als fullservice internetbureau heeft Netvlies vrijwel alle disciplines in eigen huis. We bieden u voor al uw online wensen dan ook het gemak van één deskundig en betrokken aanspreekpunt. Wilt u vrijblijvend sparren over uw online kansen? En zoekt u een betrouwbare online business partner? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Meer weten in 1 minuut? Bekijk hier onze corporate video.