Volgende case:
Reinier van Arkel Groep

Land Rover Knook


Introductie

Knook Land Rover Breda is één van de oudste Land Rover dealers van Nederland. Gevestigd aan de rand van Breda in een volledig in de Land Rover Experience stijl uitgevoerd pand voorziet Knook in de aanschaf, service en onderhoud van Land Rover en Range Rover.

Netvlies heeft een geheel nieuwe website gerealiseerd, resulterend in een fusie van de Land Rover en Range Rover stijlen. Netvlies was hierbij verantwoordelijk voor het concept, de vormgeving en de technische realisatie van de website.

De Opdracht

Knook vroeg ons om hun vorige website te vervangen en vernieuwen, aangezien deze niet meer aan hun verwachtingen voldeed. Onder meer omdat de vorige site door Land Rover Nederland werd aangeleverd en daarmee voor elke dealer gelijk was.

Knook wilde juist meer vrijheid in het beheer van de site zodat deze echt zou dienen als verlengstuk van de showroom. Op deze manier kan de site een betere bijdrage leveren aan het showroombezoek.

Ook wilde Knook via een webshop hun ruime assortiment aan accessoires aanbieden. De webshop is volledig door Netvlies geoptimaliseerd en gerealiseerd. Het doel van de webshop is het aanbieden van Land Rover en Range Rover accessoires aan een groter publiek klanten, door deze producten zowel binnen de huidige klantenkring in Breda te leveren, maar ook door geheel Nederland te bezorgen.

De Oplossing

Netvlies heeft een strakke, nieuwe website ontwikkeld waarbij Knook de vrijheid heeft om in de toekomst uit te breiden.
Een uitgangspunt was dat de website zowel de kracht en uitstraling van Land Rover zou uitstralen en tegelijkertijd de uitstraling van het familiebedrijf Knook zou hebben.

Beeldmateriaal speelt een grote rol, zowel met grote sfeerimpressies aan de bovenkant van de pagina's, maar ook de vele fotoalbums die per pagina gekoppeld kunnen worden.

Het Resultaat

De nieuwe website, inclusief webshop, is te bezoeken op http://www.knook-landrover.nl/