Volgende case:
Reinier van Arkel Groep

Bever Zwerfsport

Voor dé specialist op het gebied van outdoorproducten mocht Netvlies de nieuwe website geheel verzorgen. Voor deze 'Outdoor Innovators' heeft Netvlies - weliswaar indoor - de nodige innovatieve oplossingen gerealiseerd.

De Bever website weet allereerst op een gebruiksvriendelijke manier de duizenden producten van de Bever winkels aan de bezoeker te presenteren. Er kan op activiteit, productsoort en merk gezocht worden en als men eenmaal het gewenste product gevonden heeft kan hierop tot de kleinste details ingezoomd worden met de daarvoor ontwikkelde zoomtool.

Daarnaast kunnen houders van de Bever klantenkaart op de website inloggen om hun gegevens in te zien en aan te passen. Uiteraard kunnen de medewerkers van Bever de inhoud van de website volledig zelf beheren met een Content Management System (CMS), waarin zij ook de gepersonaliseerde e-mail nieuwsbrieven kunnen opmaken en versturen.
Verder bevat de site veel leuke extra's voor de liefhebbers van het actieve buitenleven zoals een agenda met activiteiten, mooie e-cards en wallpapers.

Het team van Netvlies heeft met veel plezier aan dit uitdagende project gewerkt dat te bezoeken is op www.bever.nl

"Netvlies heeft de vormgeving en technische realisatie van onze nieuwe site verzorgd, inclusief koppelingen met de artikeldatabase en het klantensysteem. Ook ontwikkelden ze een oplossing voor e-mailmarketing. Het is prettig dat je bij Netvlies terecht kunt voor zo goed als alle internetdiensten. One-stop-shopping!"
Pim Wennekes, projectcoördinator Bever Zwerfsport