Volgende case:
Reinier van Arkel Groep

Be Breda

Introductie
De Gemeente Breda, Avans Hogeschool, NHTV Internationaal Hoger Onderwijs Breda, Nederlandse Defensie Academie en ROC West-Brabant hebben in de werkgroep Breda Studentcity hun krachten gebundeld om gezamenlijk Breda als studentenstad goed op de kaart te zetten.
Daar hoort natuurlijk ook een website bij voor zowel toekomstige als huidige Bredase studenten.

Netvlies bedacht de naam van de website, ontwierp de huisstijl en ontwikkelde de website.

De Opdracht

De werkgroep heeft Netvlies gevraagd mee te denken en een website te ontwikkelen die zich specifiek richt op huidige en toekomstige (internationale) studenten van Bredase onderwijsinstituten.
Het doel van de website BeBreda is dan ook het continu informeren, inspireren en enthousiasmeren van bestaande en potentiële nationale en internationale studenten over de studiestad Breda.

Met behulp van de website moet men een goed beeld van de stad kunnen vormen, waarbij voor alle studenten relevante informatie aan bod komt.

De Oplossing

De website laat de levendigheid van Breda zien door een header met veel foto's van Breda. Deze foto's worden dagelijks vernieuwd.

Daaronder staan Twitter berichten van bekende Bredanaars, de Hogescholen, docenten en studenten. Verder worden er over relevante onderwerpen artikelen geschreven door de studenten zelf, staat er een Breda agenda op en worden er continu interessante artikelen uitgelicht middels call to action blokken.

Het Resultaat
Dé website voor studerend Breda is te vinden op www.bebreda.nl